úterý 5. února 2013

Bariloche





Nejdrive si davame jeden den na odpocinek ve meste, mame stesti nasli jsme krasny hostylek. Nakonec z odpocivani az tak moc neni, snazime se zaridit letenky na prelet v Argentine a opet je to docela komplikovane. Alespon vecer si delame pohodu a steaky a cervene vinko :)
Dalsi den vyrazime na vylet po okolnich jezerech a vecer dorazime na Cerro Campanario odkud je uzasny vyhled do krajiny. Varime pri zapadu slunce a na jedne vyhlidce rozdelavame spacaky a koukame na hvezdy. Misto na spani se zda opravdu dobre. Ale kolem pulnoci nas probouzi proud vody, ktery strika primo na nas. Pekne neprijemne probuzeni od zavlazovacu :D Jsme celi mokri a i nase spacaky stihly neco nacucat. David nadava na Argentinu a presouvame se na dalsi vyhlidku, po dukladne kontrole, jestli v blizkosti neni zase nejake strikatko.
Rano se probouzim pri vychodu slunce. Mozna jeden z nejhezcich, co jsem videla. Po nasi snidani se pomalu zacinaji trousit turisti a tak vyrazime zpet do Bariloche. Zarizujeme posledni veci nez odjedeme do divociny. Mirime na jih do Chile a dalsi mesto nas ceka asi tak za tyden mozna i za 14dni.

Žádné komentáře:

Okomentovat